Alla är vi barn i början!!

 
Ja alla är vi barn i början när det gäller att lära oss saker.
När mitt intresse för tårtor började visste jag inte så mycket om det.. Visst detta med MP och SP visste jag, och att en använder olika redskap. Men att det var så brett.. Finns verkligen tusen-tals olika redskap och ting..
 
För mig började allt med att jag satt och tittade på olika tårtor på nätet som folk med riktig kundskap gjort. Finns en del att titta på om man söker.. Jag blev så intresserad av hur de gjort och lyckats så bra med det hela.. Blev mer nyfiken på att göra en egen tårta..
Så jag beställde hem lite verktyg och SP och gjorde min första tårta, när man tittar på andra ser det så enkelt ut så detta skulle inte bli några problem.. Så jag började baka en tårtbotten, hade godsaker imellan och började greja med Sp:n för fullt... Men inte blev det som jag tänkt inte så värst fin heller haha!! men får tänka på att det var min livs första egna tårta..
Såhär blev den:
 
Morsdag-tårta!!
(Min mamma blev iaf nöjd haha!!)
 
 
Iaf efter att jag gjort denna så blev jag mer intresserad av att baka tårtor, så jag köpte in lite mer saker till det och började träna mer och mer..
Så på midsommar testade jag återigen att göra tårtor och då 2 stycken.
 
Den första blev såhär:
För att vara nybörjare helt okej..
 
Den andra blev såhär:
Också helt okej..
 
Haha men skam den som ger sig.. På Halloween gjorde jag denna..
 
Farsdag:
 
Julafton:
 
Födelsedag:
 
 
Alla dessa tårtor gjorde jag under 2010, då jag fick upp intresset för att göra tårtor. Man ser en förbättring från första tårtan till den sista tycker jag..
 
Vad tycker ni??
 
Nästa gång tar vi 2011:s tårtor ;)
 
Kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0